
به گزارش مجله خبری سلمان کالا : امروز می خواهیم طرز تهیه رولت گوشت را آموزش دهیم ، در ادامه با ما باشید .
طرز تهیه رولت گوشت (مواد لازم) | |
گوشت چرخ کرده | 350 گرم |
تخم مرغ | 1 عدد |
شیر | 1/2 پیمانه |
آرد نخودچی | 1/2 پیمانه |
پیاز رنده شده | 2 قاشق غذا خوری |
داخل گوشت (مواد لازم) | |
گشنیز ، جعفری ،نعنا ، مرزه | جمعا 100 گرم |
هویج آبپز | 2 عدد |
مغز گردو | 3 قاشق غذاخوری |
زرشک | 2 قاشق غذاخوری |
نمک ، فلفل ،زردچوبه | به میزان لازم |

طرز تهیه رولت گوشت :
طرز تهیه رولت گوشت با شیر و تخم مرغ و پیاز نرم شده و آرد نان یا ( آردنخودچی ) و نمک و فلفل و زردچوبه و گوشت چرخ کرده را با هم خوب مخلوط کرده تا یکدست شود . بعد آنرا روی یک ورق روغنی و یا یک سلفون که مقداری آرد نان پاشیده اید ، به قطر 1 سانت و به شکل مستطیل پهن کنید و سبزی خرد شده را روی آن پهن کرده به طوری که با لبه 1 سانت فاصله باشد ( بجای سبزی از پوره سیب زمینی یا اسفناج و تخم مرغ درسته هم میشود استفاده کرد) و روی آن مغز گردوی خرد شده و زرشک را پخش کنید و هویج را هم روی آن قرارداده و از لبه شروع به رول کردن میکنید .
دو سر آن را بهم اورده و با همان فویل دو ساعت در یخچال بگذارید حالا در یک ظرف 2 قاشق روغن ریخته و یک عدد پیاز را ریز کرده و تفت دهید و یک قاشق رب گوجه و هویج حلقه شده نمک و فلفل و زعفران و 2 لیوان آب سس را درست کرده و بگذارید جوش بیاید و بعد رولت را با سلفون بلند کرده و به آرامی در سس قرار دهید و بگذارید به مدت نیم ساعت بپزد .
و بعد رولت را به آرامی با کفگیر برگردانده و 5 دقیقه دیگر جوش بزند حالا ظرف رولت را از روی حرارت برداشته و رولت را به ظرف مورد نظر منتقل کرده و سس را صاف کرده و مقداری از آن را روی رولت ریخته و بقیه را در سس خوری بریزید و در کنار رولت قرار بدهید و اطراف آنرا با سبزیجات تزئین کنید و میل نمائید .