طرز تهیه رولت گوشت

طرز تهیه رولت گوشت

 

به گزارش مجله خبری سلمان کالا : امروز می خواهیم طرز تهیه رولت گوشت را آموزش دهیم ، در ادامه با ما باشید .


 

طرز تهیه رولت گوشت (مواد لازم)
گوشت چرخ کرده 350 گرم
تخم مرغ 1 عدد
شیر 1/2 پیمانه
آرد نخودچی 1/2 پیمانه
پیاز رنده شده 2 قاشق غذا خوری

 

داخل گوشت (مواد لازم)
گشنیز ، جعفری ،نعنا ، مرزه جمعا 100 گرم
هویج آبپز 2 عدد
مغز گردو 3 قاشق غذاخوری
زرشک 2 قاشق غذاخوری
نمک ، فلفل ،زردچوبه به میزان لازم

 

 

طرز تهیه رولت گوشت

طرز تهیه رولت گوشت :

طرز تهیه رولت گوشت با شیر و تخم مرغ و پیاز نرم شده و آرد نان یا ( آردنخودچی ) و نمک و فلفل و زردچوبه و گوشت چرخ کرده را با هم خوب مخلوط کرده تا یکدست شود . بعد آنرا روی یک ورق روغنی و یا یک سلفون که مقداری آرد نان پاشیده اید ، به قطر 1 سانت و به شکل مستطیل پهن کنید و سبزی خرد شده را روی آن پهن کرده به طوری که با لبه 1 سانت فاصله باشد ( بجای سبزی از پوره سیب زمینی یا اسفناج و تخم مرغ درسته هم میشود استفاده کرد) و روی آن مغز گردوی خرد شده و زرشک را پخش کنید و هویج را هم روی آن قرارداده و از لبه شروع به رول کردن میکنید .

 دو سر آن را بهم اورده و با همان فویل دو ساعت در یخچال بگذارید حالا در یک ظرف 2 قاشق روغن ریخته و یک عدد پیاز را ریز کرده و تفت دهید و یک قاشق رب گوجه و هویج حلقه شده نمک و فلفل و زعفران و 2 لیوان آب سس را درست کرده و بگذارید جوش بیاید و بعد رولت را با سلفون بلند کرده و به آرامی در سس قرار دهید و بگذارید به مدت نیم ساعت بپزد .

 و بعد رولت را به آرامی با کفگیر برگردانده و 5 دقیقه دیگر جوش بزند حالا ظرف رولت را از روی حرارت برداشته و رولت را به ظرف مورد نظر منتقل کرده و سس را صاف کرده و مقداری از آن را روی رولت ریخته و بقیه را در سس خوری بریزید و در کنار رولت قرار بدهید و اطراف آنرا با سبزیجات تزئین کنید و میل نمائید .

سلمان كالا 2
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *