
مواد لازم:
سینه مرغ 600-750 گرم
روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
پیاز 1عدد بزرگ
فلفل دلمه رنگی 3 عدد
آب لیمو تازه 2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
سیر 4 حبه (له شده)
نمک نصف قاشق چایخوری
فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری
زیره نصف قاشق چایخوری
گشنیز ریز خرد شده 4/1 فنجان
فلفل هالوپینو 1 عدد درشت ( له شده )

طرزتهیه:
سینه های مرغ را به صورت ورقه ورقه برش بزنید ( با ضخامت 1 سانتی متر ) .
آب لیمو ، روغن زیتون ، سیر ، نمک ، فلفل قرمز ، زیره ، گشنیز و فلفل هالوپینو
را درون یک ظرف بزرگ ریخته مواد را با هم مخلوط کنید .
سپس مرغ ها را به مدت 1ساعت درون مواد و در دمای معمولی اتاق
درون مواد بخوابانید .
قبل از سرخ کردن روی ورقه های مرغ را با دستمال کاغذی حوله ای
از مواد درشتی که موقع خواباندن به آن چسبیده پاک کنید
زیرا موقع سرخ کردن اگر چیزی به مرغ چسبیده باشد می سوزد .
یک ماهی تابه چدنی را روی گاز با حرارت زیاد قرارداده
و 1 قاشق غذاخوری روغن به آن اضافه کنید و هنگامی که ماهی تابه داغ شد ،
مرغ ها را درون ماهی تابه انداخته و اجازه دهید تا یک طرف آن خوب سرخ شود .
سپس طرف دیگر آنها را سرخ کرده و از روی شعله بر دارید و مرغ ها را
روی هم قرارداده و روی آنها را با فویل ببندید تا گرم بمانند .
یک قاشق غذاخوری روغن مایع درون یک ماهی تابه چدنی دیگر
ریخته روی حرارت با شعله زیاد قرار دهید و به محض اینکه روغن داغ شد
پیاز و فلفل دلمه های رنگی خرد شده را به آن اضافه کنید .
به وسیله یک قاشق مواد را به هم می زنید تا همه مواد به روغن آغشته شود .
2دقیقه زمان برای پخت مواد کافی است اما اگر می خواهید
مواد طعم خامی نداشته باشد زمان پخت را 2 دقیقه بیشتر کنید .
در پایان مرغها را به شکل نواری بریده و به مواد اضافه کنید .
سپس درون ظرف مورد نظر ریخته و سرو کنید .