
در مجله خبری سلمان کالا با طرز تهیه مرغ سلطانی همراه باشید.
فروشگاه سلمان فارسی را به دوستان خود معرفی کنید.
مواد لازم | |
مرغ | 1400 گرم |
سیب زمینی سرخ شده | 700 گرم |
لیمو ترش | 2 عدد |
سیر، زنجفیل تازه، فلفل قرمز چیلی | یک قاشق سوپخوری |
گوجه فرنگی فیله شده | یک عدد |
پودر گشنیز، زردچوبه، گرام ماسالا و زیره سبز |
یک قاشق سوپخوری
|
ماست | 2 قاشق چایخوری |
نمک | 2 قاشق چایخوری |
طرزتهیه
برای درست کردن ترکیبات چاشنی:سیر، فلفل قرمز و زنجفیل را رنده میکنیم تا ترکیب آنها 1 قاشق سوپخوری پر شود.
گوجه فرنگی را داخل میکسر پوره کنید 1 قاشق سوپخوری از آن برای مزه دار کردن مرغ کافی است.
از ترکیب پودر گشنیز، زردچوبه، گرام ماسالا و زیره سبز هم 1 قاشق سوپخوری پُر نیاز است.
در ابتدا بافت زیر استخوان ران مرغ را چند بار برش میزنیم.
یک تابه سرخکن بزرگ (کمی بزرگتر از اندازه مرغ) آماده کرده، مرغ و ترکیب چاشنی را در آن میریزیم و به خوبی مخلوط میکنیم.
با استفاده از دستکش، مرغ را به خوبی ماساژ میدهیم تا چاشنی کاملا داخل و روی مرغ را بپوشاند ، در صورت امکان مرغ را به مدت یک شب در یخچال نگه میداریم. فر را از قبل با حرارت 200 درجه سانتیگراد گرم میکنیم.

طرز تهیه مرغ سلطانی
لیمو ترش را با چاقو چند برش کوچک زده و داخل شکم مرغ قرار میدهیم. پس از آن مرغ را بر روی سینی فر قرار می دهیم.
2 پیمانه آب یا در صورت تمایل آب مرغ را بر روی مرغ ریخته و سینی را در طبقه پایین فر جا میدهیم. حدود 1 ساعت و 20 دقیقه مواد را میپزیم.
پس از پخته شدن مرغ، آن را بر روی یک سطح صاف و تمیز قرار داده و با دقت تکههای سیاه و سوخته مرغ را جدا میکنیم تا سطح شفاف بافت گوشت مرغ مشخص شود.
سپس مرغ را همراه با سیبزمینی و آب مرغ (اگر دوست داشتید) روی میز میچینیم.
غذا را با برگهای گشنیز تزیین کرده و در کنار ادویه انتخابی خود سرو میکنیم.