
طرز تهیه لازانیا و سس مخصوص
مواد لازم برای تهیه لازانیا | |
لازانیا | 1 بسته |
گوشت چرخ شده | 500 گرم |
پیاز | 1 عدد |
رب گوجه فرنگی | یک قاشق غذاخوری |
فلفل دلمهای | یک عدد |
پنیر پیتزا | 500 گرم |
قارچ | 500 گرم |
سس کچاپ | 1 عدد |
جعفری خرد شده | 3 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم |
مواد لازم سس سفید مخصوص لازانیا | |
آرد سفید | 2 قاشق غذاخوری |
کره | 50 گرم |
شیر | 2 لیوان |
نمک | مقدار لازم |
طرز تهیه سس سفید لازانیا :
در ماهیتابه ای کره را آب کنید سپس آرد و نمک را اضافه کنید و مدام هم بزنید . آرد را با حرارت ملایم تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود . پس از مخلوط شدن آرد و کره و تغییر رنگ آرد باید کم کم شیر را اضافه کنید ،
سریع و یکنواخت مخلوط کنید تا سس غلیظ شود سپس از روی حرارت بردارید و اجازه دهید سس خنک شود .
این سس مخصوص استفاده در داخل لازانیا می باشد ، وجود این سس داخل لازانیا از خشک شدن مواد جلوگیری میکند و بدلیل وجود شیر مانع از پاشیده شدن لازانیا پس از پخت می شود .
طرز تهیه لازانیا :
به نقل از انسان شاد طرز تهیه لازانیا به این صورت است که ابتدا باید درون ماهیتابه روغن بریزید سپس پیاز خرد شده را به همراه نمک و فلفل اضافه کنیدو تفت دهید تا نرم شوند . پس از نرم شدن پیاز باید گوشت چرخ کرده را اضافه کنید .
با حرارت متوسط تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند و کمی بپزد . پس از تغییر رنگ گوشت فلفل دلمه ای خرد شده و قارچ و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید .
در آخر نیز جعفری خرد شده را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید . درون قابلمه ای بزرگ آب ، کمی روغن و نمک بریزید و روی حرارت قرار دهیدتا آب به جوش بیاید .
پس از جوش آمدن آب ورقه های لازانیا را تک تک درون آب در حال جوشیدن بیندازید . پس از 5 تا 10 دقیقه ( طبق دستور روی بسته بندی ) لازانیا ها را با آب سرد آبکشی کنید .
ته ظرف پیرکس را با کمی روغن یا کره چرب کنید ، مقداری سس سفید ته ظرف بریزید و پخش کنید و یک لایه ورقه لازانیا ته ظرف بچینید .
سپس مقداری از مخلوط گوشت روی لایه لازانیا قرار دهید .

روی گوشت مقداری سس سفید مخصوص لازانیا که آماده کرده اید بریزید و مقداری پنیر پیتزا روی سس سفید بپاشید ، لایه بعدی لازانیا قرار دهید .
این کار را لایه لایه تا تمام شدن مواد انجام دهید . لایه آخر نیز باقی مانده سس سفید و پنیر پیتزا بپاشید .
ظرف را درون فری که از قبل با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کرده اید به مدت 20 – 30 دقیقه قرار دهید ،
پس از پخته شدن لازانیا و آب شدن لایه های پنیر میتوانید شعله بالایی فر را برای چند دقیقه روشن کنید تا روی پنیرها طلایی شود . لازانیا را از فر خارج کنید و سرو کنید .
می توانید به جای جعفری خرد شده از 1 قاشق چایخوری پودر آویشن استفاده کنید .